Bietul pui galben, „manevra” lui Horia Constantinescu de la ANPC

Agerpres
Agerpres

Horia Constantinescu, șeful ANPC, este candidatul PSD pentru Primăria Constanța.

Dar cum s-a băgat Horia Constantinescu în seamă? Printr-un pui galben. Preşedintele ANPC Horia Constantinescu a spus, miercuri dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui pentru a o face să pară mai bună. În câteva ore, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. O manevră foarte bună pentru că altfel... cine îl băga în seamă?

2. Fotografie... (pui_94430600.jpg)

Practic, și-a lansat candidatura cu o știre falsă, infirmată de vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Dănuţ Păle.

După ce Horia Constantinescu a vrut să ne bage în sperieți cu puiul galben, Dănuț Păle a explicat că nu avem de ce să ne îngrijorăm.

Puiul galben există de când a apărut pasărea pe pământ. În zona aceasta, de ceva timp, metoda de creştere s-a schimbat. Într-adevăr, se folosesc în reţetele furajere atât pigmenţi naturali pe care îi găsim în porumb şi în lucernă, dar şi dintre aceia sintetici care dau acea culoare galbenă, dar care au fost aprobaţi de autoritatea de reglementare şi sunt folosiţi în hrana păsărilor (...)

Sunt lucruri reglementate, lucruri normale, probabil că acum au descoperit unele instituţii acest lucru”, a zis Dănuț Păle.

Puiul lui Horia Constantinescu este un subiect de campanie electorală. Dacă nu venea cu puiul galben, îl mai băga presa în seamă fix în ziua cu anunțul candidaturii? Nu era normal ca înainte să vină să atace bietul pui galben să discute cu ANSVSA? Genul acesta de campanii media le face Horia Constantinescu de cand a venit la ANPC...

Bietul pui galben pare doar o manevră electorală...

VEZI ȘTIREA INIȚIALĂ, DEZMINȚITĂ DE ASNVSA: Pui de găină 'îngălbenit' cu vopsea ce nu poate fi spălată. Ce țeapă îți poți lua atunci când cumperi un astfel de produs:

https://www.dcnews.ro/pui-de-gaina-ingalbenit-cu-vopsea-ce-nu-poate-fi-spalata-ce-teapa-iti-poti-lua-atunci-cand-cumperi-un-astfel-de-produs_954031.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel