Beyonce cântă la nunta fiicei celui mai bogat om din India

Cântăreaţa americană Beyonce va susţine un recital la nunta fiicei unice a celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, alături de staruri de la Bollywood. 

Invitaţi de marcă vor fi aduşi din lumea întreagă la bordul a 100 de curse charter pentru a asista la ceremoniile spectaculoase organizate cu ocazia acestei căsătorii, informează Reuters. Isha Ambani, în vârstă de 27 de ani, se va căsători cu Anand Piramal, în vârstă de 33 de ani, în capitala financiară a Indiei, Mumbai, în cursul zilei de marţi, însă festivităţile vor începe încă din acest weekend în oraşul Udaipur, unde vor avea loc trei zile de cântece, dansuri şi ritualuri pre-maritale. Magnatul indian are şi doi fii - Anant şi Akash. Invitaţii vor avea acces la o aplicaţie pentru smartphone ce prezintă activităţile organizate cu ocazia nunţii, ce includ şi un concert privat susţinut de Beyonce.

Invitații vin cu 100 de avioane tip charter

Peste 100 de curse charter vor ateriza pe aeroportul din Udaipur, a declarat pentru Reuters o sursă care a refuzat ca identitatea să îi fie dezvăluită. Staruri de la Bollywood, inclusiv Priyanka Chopra - care s-a căsătorit weekendul trecut - vor fi prezente la această căsătorie. Companiile mass-media din India s-au lansat în speculaţii potrivit cărora lista invitaţilor îi cuprinde pe fostul preşedinte american Bill Clinton, alături de soţia lui, Hillary, fostul candidat democrat la alegerile prezidenţiale organizate în Statele Unite în 2016. 'La acest eveniment vor veni mulţi vizitatori din străinătate, aşadar vameşi şi angajaţi ai Biroului de Imigraţie au fost aduşi pe aeroport şi vor rămâne activi pe parcursul următoarelor cinci zile', a precizat aceeaşi sursă de pe aeroportul din Udaipur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel