Berlusconi, la azil cu bolnavii de Alzheimer

Silvio Berlusconi va începe de la 9 mai să-şi execute pedeapsa constând în muncă în folosul comunităţii la un centru pentru persoane vârstnice din apropiere de Milano, relatează AFP.

Paolo Pigni, directorul fundaţiei situate în localitatea Cesano Boscone, a precizat că Berlusconi va lucra în cadrul structurii care se ocupă de bolnavii de Alzheimer. Este vorba de structura consacrată persoanelor afectate de demenţă senilă, îndeosebi Alzheimer, unde dimineaţa pacienţii au program de mişcare, lectură, scris şi jocuri, a explicat responsabilul citat.

Fostul premier, care potrivit deciziei tribunalului trebuie să presteze munci în folosul comunităţii patru ore consecutiv pe zi, o zi pe săptămână, se va prezenta la fundaţie 'la 9 mai, începând cu orele 09.45', a mai menţionat Pigni.

Condamnat definitiv, la 1 august 2013, pentru fraudă fiscală la patru ani de închisoare, din care trei au fost amnistiaţi, Silvio Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, a obţinut acordul justiţiei pentru a-şi ispăşi pedeapsa prin muncă în folosul comunităţii în loc de arest la domiciliu.

Citește și: Berlusconi: Mai bine în pușcărie decât la muncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel