Becali, război total cu Talpan după ce a pierdut palmaresul Stelei

Darius Muresan / 06 iul 2019 / 17:53 Salveaza PDF Comentarii
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a ieșit la atac după ce a pierdut în primă instanță palmaresul Stelei care a ajuns la CSA, echipa Armatei și nu la FCSB. Dar problemele pentru FCSB și Becali nu se opresc aici, desprece Florin Talpan cere daune de 37 de milioane de euro.

Gigi Becali a pierdut în primă instanță palmaresul echipe până în 2003, dar este hotărât să atace decizia la Curtea Supremă. Finanțatorul FCSB continuă războiul cu Florin Talpan și susține că nu va plăti niciodată 37 de milioane de euro celor de la CSA.

"Cum puteai tu să produci bani dacă nu aveai echipă de fotbal? Că asta înseamnă prejudiciu. Să nu te las eu să produci bani. Păi, tu aveai lacăt la prăvălie, de aia nu ai produs. Eu n-am vândut nimic cu sigla ta. Prejudiciu înseamnă ce puteai să faci tu și nu te-am lăsat eu, nu ce am câștigat eu. La câte războaie am dus, eu trebuia să fiu bolnav acum, dar Dumnezeu m-a păzit și n-am ținut cont de ele.

Să țin cont de Talpan acum? Nici ăia nu o să aibă palmaresul, pentru că nu vreau eu. Dacă nu îl am eu, nu o să îl aibă nici ei. Păi, n-am câștigat eu 37 de milioane și tu vrei 37 de milioane pe un desen? Nu contează câte titluri sunt acum. Stai liniștit că o să le câștig la Curtea Supremă. Nu la Tribunal că spune o fetișcană că așa vrea ea", a spus Becali, la Digi Sport.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24