Becali: O să le anulez marca la CSA Steaua și o să iau numele înapoi!

Becali
Becali

Instanța a decis ca palmaresul Stelei, din 1947 până în 1998, să revină Clubului Sportiv al Armatei. Deși, la prima vedere, hotărârea judecătorilor arată o înfrângere pentru Gigi Becali, patronul FCSB se declară învingător și a anunțat ce va face.

'Ei din 1998 nu mai sunt și din 2003 este la mine, ce prejudiciu să mai ceri tu? Dacă era la mine palmaresul, cum să nu folosesc numele de Steaua? Acum toate se reglează. Încep tac-tac-tac-tac. Am un proces cu mărcile, să le anulez marca lor. O să o anulez și pe aia. O să am proces de revizuire și pe nume. O să îl iau și pe ăla înapoi.'

'O să merg la instanță și le spun: 'Palmaresul din 2003 este la mine? L-am făcut cu numele de Steaua'. O să iau tot înapoi. Acesta este punctul, îi urez sănătate judecătoarei sau judecătorului care a dat această sentință, de aici încep victoriile mele și încep să câștig. Nici nu se putea mai frumos. Nu puteau să spună că palmaresul este al lui Becali, pentru că nu am cerut eu această constatare.'

'Instanța a spus că palmaresul nu mai este din 1998 la CSA Steaua. N-am făcut eu plângerea. Dacă e, pot să fac și eu o constatare. Dar ce rost mai are? Încă o dată vă spun că nici nu se putea mai bine. Le-am tăiat macaroana definitiv. Nici nu visam mai bine. Judecătoarea asta a închis totul. Nu mai poți să ai nicio pretenție. Să îi dea Dumnezeu sănătate și o să mă rog pentru sănătatea ei', a declarat Gheorghe Becali, pentru Fanatik.

În urma sentinței, celor de la FCSB le revine palmaresul din anul 2003 și până în prezent. Trofeele cucerite de Steaua de-a lungul timpului se vor împărți la cele două entități în funcție de perioadele stabilite de instanță.

FCSB poate face recurs la decizia Instanței. Ce scrie în soluția emisă de magistrați

Decizia pronunțată, luni, 28 iunie, de către judecătorii Curții de Apel București poate fi atacată cu recurs.

'Admite apelul. Admite cererile de intervenţie accesorie. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că: Admite excepţia lipsei calităţii procesual active a reclamantului CSA în privinţa cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 şi respinge această cerere în consecinţă.

Menţine restul dispoziţiilor sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia în privinţa cererii conexe.

Obligă intimatul-reclamant la plata către apelanta-pârâtă a sumei de 3000 lei, cheltuieli de judecată (onorariu avocaţial, taxă de timbru), cu aplicarea art. 453 alin. 1 şi 2 şi art. 451 alin. 2 C.Proc.Civ. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 28.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei', se arată în soluția pe scurt emisă de Instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel