Becali nu crede că Steaua poate promova în Liga 1: Ei nu știau asta?

Gigi Becali către Nicușor Dan: Un distrugător
Gigi Becali către Nicușor Dan: Un distrugător

Steaua, recent promovată în Liga a 2-a, ar trebui să-și modifice statutul juridic în caz că va promova în Liga 1. Gheorghe Becali crede că acest lucru este imposibil. 

 

 

'Ei vor fotbal, dar nu pot face fotbal. Vreți să dați la un privat? Păi era la un privat, de ce să fie la alt privat? Ce asociere? Că nu pot. Dacă nu sunt societate comercială nu pot să promoveze. Poate să se transforme în asociație cu un privat sau societate comercială, nu au nicio variantă!', a declarat Becali.

'Pentru ce faci echipa asta, ca să o înstrăinezi?!'

'Trebuie să se facă societate pe acțiuni la care nu poate participa Ministrul Apărării, sunt active proprietate publică. Cum să preia jucătorii? Nu se poate decât prin hotărâre de guvern, ca atunci cu Viorel Păunescu. Trebuie să ia numele, costă bani mulți. Nu poți negocia, trebuie să scoată la licitație tot. Ei nu știau asta? Pentru ce faci echipa asta, ca să o înstrăinezi?! Se repetă acum momentul din 1998 când a luat-o Păunescu, sub formă de societate non-profit. Așa s-a făcut atunci, așa se face și acum, să se facă o asociație care să preia jucătorii și toate bunurile. Trebuie să ia numele, costă bani mulți. Nu poți negocia, trebuie să scoată la licitație tot. Peste 2 luni, dacă nu au asta, nu pot promova în Liga 1.', a punctat Becali.

'Marca Steaua trebuie scoasă la licitație cu valoarea de 3,6 milioane de euro!'

'Ca să existe numele de Steaua, trebuie să se dea o hotărâre de guvern de licențiere a mărcii Steaua cu valoarea de 3,6 milioane de euro, așa cum s-a făcut atunci evaluarea. O scot la licitație cu valoarea aia. Nu dă nimeni banii pe ea, dar ești obligat să o scoți cu valoarea aia. Dacă fac asta și dă cineva un milion pe an, mă duc la Talpan, pălăria jos, ești eroul neamului! Trebuie să producă un milion pe an cu marca aia', a declarat Gheorghe Becali, într-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Special.

Amintim faptul că CSA Steaua București, antrenată de Daniel Oprița, a promovat în Liga a 2-a, după dubla victorie cu CS Afumați. Celelalte echipe calificate sunt Corona Brașov, Unirea Dej, Viitorul Șelimbăr și Dacia Unirea Brăila.

VEZI ȘI CS Afumați - Steaua. Roș-albaștrii au promovat în Liga a 2-a. Echipele calificate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel