Becali, nervos după meciul DINAMO - FCSB

Becali
Becali

FCSB a reușit un egal în partida jucat îmotriva lui Dinamo, după ce a fost condusă cu 2-0! După meci, Gigi Becali și-a făcut praf echipa.

"Voi dacă erați în poartă luați golul ăla? Sunt mulțumit de echipă. A greșit Andrei Vlad, altceva nu am ce să spun. Dacă nu ai portar în poartă nu poți câștiga.Mi-a spus MM că dacă îl dai pe Niţă e posibil să pierdem campionatul. Acum mi-am dat seama că au avut dreptate şi Dică şi MM. N-am cum să ascund, vede toată lumea. Al doilea gol... o apăram şi eu pe aia. L-am crezut Messi al portarilor, dar nu e aşa. M-am înşelat şi cu asta basta! M-am înşelat, probabil că o să mai apere un meci, să vedem. Florinel Coman n-a jucat nici bine nici rău. Ce mingi a avut, a dat pasă, ca să bage ceilalți mingea în poartă.

[citeste si]

Dacă Enache și Popescu au ratat, ce să facă?! Pe Enache nu îl vom mai vedea nici în lot. Mă voi consulta cu MM, cu Dică, vom vedea despre ce e vorba! Nu se poate aşa ceva, e prea mult. E prea lejer, prea neconcentrat, el crede că e pe scena de modă. A ieşit acolo... degajează, mă, în out! După aia, golul lui Torje... Voi dacă eraţi în poartă luaţi golul ăla? Nici nu știu ce să mai cred. Bine că am marcat. Dacă nu egalam, eram la 3 puncte distanță de CFR", a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel