Becali lovește din nou în jucătorii săi: Ceva acolo care se plimbă!

Gigi Becali s-a arătat extrem de nemulțumit de jocul de atac al achipei sale în partida cu Sepsi.

Gigi Becali s-a supărat rău de tot pe Hora. "N-avem atacant!" a declarat patronul FCSB la adresa singurului atacant valid din lot. Gnohere e încă indisponibil și mai stă pe margine până în toamnă.

"Asta-i situația. N-avem atacant. Nu este Hora atacant, e ceva acolo care se plimbă. Astăzi a fost prea slab, așa de slab nu mă așteptăm să joace. A avut și meciuri bune, dar a zi a fost foarte slab!", a spus Becali la DigiSport.

Însă acesta nu a fost singurl jucător luat în vizor de Becali, care l-a criticat și pe Florinel Coman după egalul de la Sepsi, 0-0.

Prea multe ratări

"(Mulțumit?) Nici da, nici nu. Nu pot să spun da, pentru că am avut ocazii. Nici nu, pentru că nu am reușit să marcăm. Iar bara lui Vînă nu a fost cea mai mare, ci a lui Florinel Coman, trebuia să o bage în poartă. Am avut și 2 lovituri libere, dacă aveam executant, dădeam gol. Florinel dă pasă la portar, el ia poziția lui Ronaldo și dă pasă la portar. A lui Cristea a fost mare de tot, trebuia să o bage în poartă. Ovidiu Popescu și-a făcut foarte bine treaba. Eu zic că noi am avut penalty, nu ei. La Cristea când îl pune la pământ. Și cred că și la Hora", a mai spus Gigi Becali, la DigiSport.

Pentru FCSB urmează meciul din Armenia împotriva celor de la Alaskhert, joi de la ora 20:00, iar Becali se gândește dacă să mai investească sau nu în transferuri, chiar dacă este nevoie aproape disperată de fundaș stânga în lotul FCSB. Viitorul cere acum 850 000 de euro pe De Nooijer, cu 350 000 peste cât voia în urmă cu o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel