Becali își face praf cinci jucători, după înfrângerea cu CFR Cluj: Moruțan să mai stea o tură

Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a suferit o înfrângere greu de suportat în faţa celor de la CFR Cluj, iar Gigi Becali și-a criticat, din nou, jucătorii, mai ales că roș-albaștrii nu au tras niciun șut pe poartă în 90 de minute.

Imediat după meci, Gigi Becali a declarat:

Adevărul este că n-ai cum să câştigi când n-ai un şut pe poartă. A fost un meci între copii şi bărbaţi. Ce ne-a făcut arbitrul? Arbitrul a arbitrat foarte bine. Trebuia să fie 4-0 scorul, n-are nicio legătură acel roşu. CFR a avut ocazii de a marca, ei joacă fotbal. L-am sunat pe Coman, l-am întrebat dacă el crede că aici e circ!".

Becali l-a luat în vizor și pe Vintilă, spunând că a făcut echipa greșit:

”Oaidă şi Moruţan tremurau. Nedelcu e Maradona, pasează din prima, se vrea mare fotbalist. Nu poţi să câştigi aşa. Nu-mi fac praf jucătorii, eu spun adevărul. Moruţane, îţi iei maşină de 100.000 de euro? Din cauza asta n-a jucat fotbal. E vorba de caracterul lor. Cred că Vintilă a făcut echipa greşit. Mă refer la titularizarea lui Momcilovic, dar şi la cei trei mijlocaşi. El mi-a spus echipa, am fost de acord cu el, deci e şi vina mea. Trebuia să avem jucători de război în teren, noi l-am avut pe Moruţan, care s-a învârtit ca un titiriez, l-am avut pe Nedelcu, un fotbalist cu impresii. Moruţan să mai stea o tură. La revedere, pe teren nu mai intră. Moruţane, aveam pretenţii de la tine, dar du-te şi plimbă-te cu maşina şi mai stai puţin pe bancă! Momcilovic era pe altă planetă".

Nu luăm titlul

”Azi am avut doar doi jucători, Man şi Tănase. Mie nici Planic nu-mi place. Are momente când zici că e pe altă planetă. Părerea mea e că FCSB n-are cum să ia titlul! Să ne luăm adio de la campionat! Ăştia ai mei sunt nişte copii, poate o să câştige campionatul când vor mai creşte. Ei nu dau un şut pe poartă cu contracanditata lor. Am jucat cu Sporting Lisabona, cu Manchester City, dar de 15 ani, de când sunt în fotbal, n-am văzut un joc atât de slab. Aşa se joacă împotriva contracandidatei?", a spus Becali, la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel