Becali introduce o nouă clauză la FCSB, după scandalul Contra-Pușcaș

Gigi Becali a a vut mai multe reacții după ce Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș, după ratarea penalty-ului în meciul România - Norvegia.

Gigi Becali s-a supărat pe Contra, spunând că nu e frumos ceea ce a făcut, dar și că nu-și dorește ca acest lucru să se întâmple la el la club. Astfel, Becali a hotărât că antrenorii de la echipa sa vor avea clauză în contract că "nu au voie să înjure jucătorii"

"Este inadmisibil ce a făcut. Nu ai voie să faci așa ceva", a fost mesajul lui Becali pentru Contra, într-un interviu acordat Digi Sport.

"Nu e la mine acasă federaţia, dar cât de cât e în România. La mine în casă, la mine la Steaua, dacă unul înjură un jucător... Bine că am văzut, le pun în contract. Băi, ai înjurat, ai plecat! La mine în casă nu înjuri, iar la echipa naţională dacă înjuri nu ai cum să stai. Du-te, tată, acasă, înjură la tine acasă, nu înjuri în public în ţara românească, la echipa naţională. Am auzit că a zis Petrescu "stai, domne, că aici nu e teatru, nici balet". Aici sunt oameni, băi, şi avem raţiune şi avem civilizaţie, bă, avem raţiune, nu suntem animale, bă, să înjurăm, bă!", a declarat azi Becali la Pro X.

Nu cu mult timp în urmă, în luna septembrie, pe vremea când Gigi Becali căuta cu asiduitate un antrenor principal pentru FCSB, el l-a refuzat pe Dan Petrescu din același motiv: înjură. El a declarat atunci că ”La mine nu poate veni un antrenor, chiar dacă câștigă Liga Campionilor, dacă înjură oamenii! (...) El înjura de morți și de familie, dar pe el să nu-l elimine, că el e Dan Petrescu! Așa cum îi înjură pe jucători, să-i înjure și pe arbitri, că sunt ai lui. Ia pleacă, bă, Dan Petrescu din România, dacă nu îți convine! Înjuri tu pe toată lumea! Nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic", a spus atunci Becali, tot la Pro X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel