Becali, după Botoşani - FCSB: Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri! / Video

Becali, după Botoşani - FCSB: Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri!
Becali, după Botoşani - FCSB: Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri!

FC Botoşani a terminat la egalitate cu FCSB, 0-0, joi seara, pe teren propriu, în meciul de debut al primei etape a sezonului 2021-2022 al Ligii I de fotbal.

Gigi Becali, a avut, după meci, o intervenție telefonică la Digi Sport 1, unde a criticat evoluția mai multor jucători ai lui FCSB.

Zdenek Ondrasek, transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la FCSB, a fost luat în vizor de patronul FCSB, după prestația avută cu Botoșani. Deși a fost prima dată când fundașul a îmbrăcat tricoul FCSB, Gigi Becali a declarat despre el:

'Vouă cum vi s-a părut? Are niște calități...sare mingea din capul lui. Nu mai vreau să-l critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Crezi că mă păcălești pe mine cu un lat? (n.r. șut cu latul piciorului)', a spus Becali.

Gigi Becali, despre Moruțan

'Pe mine m-a dezamăgit Moruțan. Dacă vrei să fii fotbalist, pasează, pasează, pasează și driblează când ești la 20-30 de metri de poartă. Hai să facem posesie, că dacă te apuci tu să driblezi se apucă și Octavian Popescu de driblat, se apucă și ăla, și ăla...', a spus patronul lui FCSB. 

Gigi Becali l-a criticat și pe căpitanul Florin Tănase, care a ratat un penalty în minutul 60.

'Dacă vezi că bați toate loviturile libere în zid, lasă-l pe altul să bată! Dar tot el bate. Și așa nu bate tare, dă plasat, ca și Coman. Loviturile se bat tare dacă vrei să dai gol, că dacă dai încet o prinde portarul', a declarat Becali.

VIDEO

Florin Tănase, cel mai bun jucător de pe teren în ochii lui Gigi Becali

La scurt timp după ce l-a criticat pe Tănase, Becali a revenit la sentimente mai bune.

'Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tănase nu simulează nimic. El a avut motiv de a căzut acolo. Pot să am părerea mea? Eu zic că a fost ciupit, am voie să-mi spun părerea? I-am spus de atâtea ori să nu mai bată așa 11 metri. Alege colțul și bate. Meciul ăsta l-a pierdut el. Bate serios, bă, 11 metri! Alege colțul, bate tare, mai ales că Pap nu e un portar foarte înalt. Tănase credea că se aruncă, dar uite că nu s-a aruncat și s-a distrat cu tine.', a mai declarat Becali, la Digi Sport 1.

FC Botoșani - FCSB, scor final 1-1

FCSB a dominat jocul, însă a ratat mai multe ocazii clare, printre care şi un penalty prin Florin Tănase, apărat de portarul Eduard Pap (61). Penalty-ul a fost dictat după un fault al lui Alin Şeroni la Octavian Popescu. Vicecampioana mai putea beneficia de o lovitură de pedeapsă în min. 3, când Bogdan Racoviţan l-a acroşat pe Octavian Popescu în marginea careului mare. FCSB a avut o bară la şutul lui Răzvan Oaidă (42), iar Pap a avut două intervenţii bune la mingile trimise cu boltă de Octavian Popescu (14) şi Risto Radunovic (83).

Pentru Dinu Todoran acest meci a reprezentat debutul oficial ca antrenor al echipei FCSB. În meciul de debut al stagiunii precedente, FC Botoşani a învins-o în deplasare pe FC Argeş cu 3-2, dar sezonul 2019-2020 a început cu o altă remiză albă, FC Voluntari - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-0). AFC Botoşani - FCSB 0-0, Stadion Municipal - Botoşani Florin Tănase (FCSB) a ratat un penalty în min. 61 (a apărat Eduard Pap). Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Mitruţi Daniel (Craiova), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel