Bătrân de 70 de ani, fără permis și băut, accident grav

Accident, foto ilustrativ
Accident, foto ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este cercetat penal după ce, în timp conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului o mașină, în comuna Putineiu (Giurgiu), nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini şi a intrat în coliziune cu aceasta.

Şoferul vinovat de producerea accidentului rutier este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În timp ce conducea în seara zilei de duminică, un autoturism în localitate, la intersecţia cu drumul judeţean 504 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, de 39 ani, din municipiul Giurgiu, care circula regulamentar pe drumul judeţean 504, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 39 de ani şi a fiului acestuia, un băiat, de 11 ani, care călătorea cu acesta. Cei doi, tată şi fiu, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ în cazul bărbatului în vârstă de 39 de ani. Referitor la şoferul de 70 de ani, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere şi avea o îmbibaţie alcoolică de 0,48 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel