Bătaie Laurențiu Reghecampf - Anamaria Prodan. Avocatul Cuculis vine cu dovada că scandalul ar fi fost premeditat

Foto: Instagram Ana Maria Prodan
Foto: Instagram Ana Maria Prodan

Avocatul Adrian Cuculis a comentat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Invitat la România TV, avocatul Adrian Cuculis a comentat scenele de bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Dacă e să o tratăm strict juridic, nimeni nu trebuie să dea în nimeni. Nu contează dacă ești femeie sau ești bărbat. Cu atât mai mult dacă ești bărbat, bineînțeles că nu o să dai într-o femeie, dar ce nu-i în regulă în toată treaba asta: Ai filmat? Ai filmat? (n.r. - se referă la momentul în care Anamaria Prodan îl întreabă repetat pe cel care a filmat dacă... a filmat). Păi nu e clar că acolo a fost vorba despre o chestiune premeditată? Cine știe ce Dumnezeu i-o fi arătat pe telefon. El, prin gestul pe care l-a făcut, a fost să o înlăture, să o dea la o parte să treacă. Nu mi-am dat seama clar din imagini, dar pare că i-a tras un pumn în ochi, acolo. Primul punct, prima ripostă pe care a avut-o la îndepărtarea ei a fost un pumn în ochi. Bineînțeles, trebuie să condamnăm orice fel de violență împotriva femeilor, dar nu a fost o provocare“, a spus, la România TV, avocatul Adrian Cuculis.

Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf în ziua botezului fiului său

În ultimele zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au aflat în atenția presei după ce au fost implicați într-un conflict. Cei doi au ajuns la secția de poliție din Snagov în urma unei altercații, iar primele imagini cu „bătaia” nu au întârziat să apară.

Duminică, impresara și-a uimit prietenii virtuali cu o postare pe contul de Instagram. „Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. (...) Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram (citește continuarea AICI).

Noi detalii ies la iveală despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara: Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân

Anamaria Prodan a oferit mai multe detalii referitoare la altercația filmată dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara susține, în continuare, că ea a fost victima agresiunilor și acuză faptul că antrenorul de fotbal ar fi intrat pestea ea în casă și cu alte ocazii.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan.

Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel