Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf în ziua botezului fiului său

Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, 

În ultimele zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au aflat în atenția presei după ce au fost implicați într-un conflict. Cei doi au ajuns la secția de poliție din Snagov în urma unei altercații, iar primele imagini cu „bătaia” nu au întârziat să apară.

Duminică, impresara și-a uimit prietenii virtuali cu o postare pe contul de Instagram. „Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. (...) Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf a uitat pentru o zi de scandalul cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan. Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o imagine surprinsă în biserică, în momentul creștinării fiului său.

Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au purtat niște ținute elegante și au încercat să uite pentru o zi de evenimentele neplăcute în care au fost implicați în urmă cu doar 48 de ore.

Totuși, pe fața antrenorului se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel