Bătaie în tribunele Arenei Naționale, la FCSB - CS Universitatea Craiova. Nepotul lui Gigi Becali, implicat în scandal - foto / Update

Pexels
Pexels

Scandal uriaș la tribuna oficială a Arenei Naţionale la finalul meciului FCSB - U Craiova 0-2.

UPDATE

Lucian Becali a reacționat după incidentul de pe Arena Națională.

„Mea Culpa

Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului. Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace, dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite. Pace & dragoste”, a scris nepotul lui Gigi Becali, pe pagina sa de Facebook.

Știrea inițială

Repriza a doua a meciului FCSB - CS Universitatea Craiova, scor final 0-2, a încins nervii și la tribuna oficială a Arenei Naţionale. O altercaţie în care a fost implicat Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a avut loc la finalul partidei.

Conform imaginilor publicate de Orangesport, Lucian Becali alături de alţi câţiva prieteni au fost implicaţi într-un conflict fizic cu un spectator. Sursa citată susţine că nepotul lui Becali şi prietenii săi au aruncat cu sticle de plastic în prietena acestuia, apoi l-au luat la bătaie.

Stewardzii prezenţi la faţa locului au intervenit pentru a stinge conflictul, dar potrivit reporterului Orange Sport tot spectatorul bătut a fost "şifonat" de bodyguardzi, mai precizează sursa citată.

CFR Cluj se poate distanța luni la opt puncte față de FCSB dacă va învinge FC Argeș

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Andrei Ivan (45+1), dintr-un penalty obţinut tot de el, într-un duel cu Iulian Cristea, şi de Ovidiu Bic (74), cu un şut la vinclu din colţul careului mare.

FCSB a marcat în min. 9, prin Malcom Edjouma, dar golul a fost anulat, pentru henţ şi fault în atac.

Gazdele şi-au creat mai multe ocazii clare de gol, dar nu au reuşit să fructifice. Au ratat Paulo Vinicius (37), Adrian Şut (51), Iulian Cristea (59), Florin Tănase (65, 90+3).

FCSB s-a impus în ambele meciuri din sezonul regulat, 4-1 acasă şi 3-2 în deplasare. Aceasta este prima victorie a Universităţii pe terenul roş-albaştrilor de la revenirea echipei din Bănie în prima ligă.

FCSB a suferit al doilea eşec acasă din acest campionat, după 0-2 cu Farul (etapa a 28-a). Universitatea venea după un eşec cu FC Voluntari, 1-3 în deplasare.

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 (0-1), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Andrei Ivan (45+1 - penalty), Ovidiu Bic (74).

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă:

Iulian Dima (Bucureşti) Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel