EXCLUSIV  Bătaie cu furci, clanuri rivale. Detaliu crunt despre polițiștii care au intervenit

Vasilică Harpa, primarul din Târgu Neamț, a făcut bilanțul daunelor provocate de bătălia de aseară între clanurile de romi și a oferit detalii despre modul în care s-a intervenit.

În urma evaluării preliminare a pagubelor, primarul spune, într-o informare scrisă, că s-au identificat următoarele daune: două indicatoare rutiere îndoite pe str. Radu Teoharie, două autoturisme cu parbrizul spart, un balcon proprietate privată a unui magazin deteriorat prin lovire (geamuri sparte), treptele de acces ale unui magazin au fost dislocate, patru jardiniere stradale vandalizate, două bănci distruse.

Poliția locală a intervenit, dar nu are armament 

În informare se mai arată că "deși competențele primăriei, în astfel de situații, sunt limitate, printre primele forțe de intervenție ajunse la fața locului au fost patru polițiști locali, îmbrăcați în uniformă și trei în civil, aflați in afara programului. Aceștia au intervenit în plină incăierare, deși Poliția Locală nu are în dotare armament", informează DC News.

Bătaie cu bâte și topoare

Joi seara, zeci de romi din două clanuri rivale s-au încăierat cu bâte şi topoare pe o stradă din oraşul Târgu Neamţ. După o sesizare făcută la 112, la faţa locului a ajuns, iniţial, un poliţist, care însă nu a făcut faţă situaţiei. Acesta a fost nevoit să tragă în aer mai multe focuri de armă, dar cei implicaţi în bătaie nu s-au oprit. Astfel, la faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la Poliţie şi Jandarmerie. Totul a fost filmat iar imaginile sunt incredibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel