Băsescu vrea să îi închidă gura lui Chirieac. Ieșire NERVOASĂ

Scutaru Cristina / 19 Martie 2017 / 19:48 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu vrea să îi închidă, cu orice preț, gura lui Bogdan Chirieac. Acest lucru s-a văzut duminică seara la România TV.

Fostul președinte a dat dovadă de lipsă de respect în momentul în care analistul politic a avut o intervenție telefonică pentru a-i adresa acestuia o întrebare.

Când a aflat că Bogdan Chirieac vrea să intre în dialog cu el, Traian Băsescu a avut o ieșire nervoasă: "NU! NU discut cu domnul Bogdan Chirieac. Îmi pare rău. El poate să pună întrebarea, eu nu îi răspund. Nu vreau să răspund întrebării lui Bogdan Chirieac. Pur și simplu. Decent ar fi ca domnul Chirieac să renunțe. N-am dorința de a-i răspunde".

Bogdan Chirieac a intervenit și a spus: "Mi se pare legitimă cererea domnului președinte. Vorbiți cu colegii dumneavoastră de platou pentru că nu eu am sunat acolo".

Traian Băsescu a adăugat: "Emisiunea nu este despre Bogdan Chirieac. El are unde să se exprime la televiziuni, la B1 TV, România TV, Antena 3. Pe mine m-ați invitat astăzi pentru 50 de minute".

La rugămintea Cristinei Șincai, jurnalista care modera emisiunea, analistul politic a adresat întrebarea: "În cazul acesta, întrebarea nu este pentru Traian Băsescu. Este retorică. Cum a fost posibil ca domnul Băsescu, creator al sistemului, să nu fi fost informat despre ceea ce se întâmpla la SRI? Despre partidele de tenis care se desfășurau era informat Occidentul, iar domnia sa nu a fost informat. Este o întrebare retorică".

Traian Băsescu a zis: "Ok. Am răspuns mai devreme".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23