Băsescu, document despre colaborarea cu Securitatea. Cristescu: Ce zici Petroave de asta?!?

Darius Muresan / 12 sep 2019 / 10:52 Salveaza PDF Comentarii

Radu Cristescu a lansat un nou atac asupra lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte al României s-a apărat în dosarul cu CNSAS în care e acuzat că a colaborat cu Securitatea.

Radu Cristescu a comentat pe pagina personală de Facebook documentul Securității care îl contrazice pe Traian Băsescu. Fostul președinte nu doar că a menționat că menționat că nu a știut că Contrainformațiile Militare fac parte din Securitate, dar a adăugat că nu a fost plătit.

În document se specifică:Despre Băsescu Traian precizam că își manifesta pe deplin adeziuna față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1.500 dolari”.

Radu Cristescu a reacționat:

„Ce o fi asta???

După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:

-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.

-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.

Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?

Citiți documentul de mai jos!

Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a comentat Radu Cristescu.

(w670)


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24