Băsescu continuă războiul cu Raed Arafat: Toată echipa de la Ministerul Sănătăţii este ezitantă şi sub presiunea multor interese

traian_basescu
traian_basescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, întrebat pe tema legii sănătăţii, că "toată echipa de la Ministerul Sănătăţii este o echipă ezitantă şi sub presiunea multor interese".

"Este o ezitare continuă în Ministerul Sănătăţii şi rog să fiu scuzat, nu acuz pe nimeni, dar de-asta am ajuns să vorbesc şi în Parlament despre nevoia de a fi făcut pachetul minim de servicii, pentru că părerea mea este că interese externe fac ca acest pachet să nu fie făcut", a spus Băsescu.

El a fost întrebat la ce se referă prin expresia "interese externe", răspunzând că este vorba despre producători de medicamente, de aparatură medicală.

De asemenea, preşedintele a fost întrebat despre relaţia cu Raed Arafat. "Eu nu mai am de conciliat nimic cu domnul doctor Arafat. Toată echipa de la Ministerul Sănătăţii este o echipă ezitantă şi sub presiunea multor interese", a răspuns preşedintele.

El a spus că din acest motiv a şi fost respinsă propunerea sa de a organiza o dezbatere pe tema legii sănătăţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel