Barcelona - Sevilla 4-0. Catalanii au demolat o adversară foarte periculoasă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Echipa catalană a făcut scor cu andaluzii încă din prima repriză.

Barcelona a învins Sevilla cu 4-0, după ce a marcat de trei ori în 8 minute înainte de pauză, pe Camp Nou, conform Marca.

Luis Suarez, Arturo Vidal și Ousmane Dembele au înscris rapid împotriva unei Sevilla care le-a pus probleme la început. După cele trei reușite, andaluzii au acuzat șocul și s-au întors la vestiar descumpăniți.

Lionel Messi a pus cireașa pe tort, reușind să înscrie dintr-o lovitură liberă din repriza secundă. Argentinianul a ajuns la cota 37 împotriva Sevillei.

Nu a fost o surpriză faptul că Ernesto Valverde a ales să îi lase pe bancă pe Sergio Busquets și Antoine Griezmann. Așadar, a mijloc a fost loc pentru trioul excelent care a reușit să întoarcă scorul contra lui Inter Milan: Arthur – Vidal – Frenkie de Jong.

În minutul 73, Todibo a fost înlocuit de Araujo, care a luat roșu după doar 15 minute de joc pentru catalani. Barcelona a terminat meciul în 9 oameni, Dembele văzând și el al doilea galben și fiind nevoit să părăsească terenul cu câteva minute mai devreme decât colegii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel