Barcelona - Real Madrid. Bellingham 'răstoarnă' tabela în El Clasico - Rezultat / Video

Foto Pexels
Foto Pexels

Barcelona - Real Madrid, derby-ul etapei a 11-a din La Liga, s-a disputat sâmbătă seară, pe Estadio Olímpico din Barcelona.

Barcelona a început El Clasico mai bine și a deschis scorul după doar 6 minute, prin Gundogan. Bellingham a restabilit egalitatea în minutul 68. Mai mult, starul englez a fost cel care a adus victoria echipei madrilene antrenate de Carlo Ancelotti prin reușita sa din minutul 90+2.

Catalanii au acuzat arbitrajul

Prima repriză s-a încheiat cu nemulțumirea și acuzele catalanilor că nu au primit un penalty. Gundogan a bătut un corner, iar Araujo a vrut să trimită mingea căre poarta apărată de Kepa. Tchouameni l-a împins ușor cu brațul pe fotbalistul Barcelonei. Arbitrul nu a acordat penalty.

”Gil Manzano nu a indicat nimic, iar VAR-ul, cu acțiunea revizuită, nu a considerat suficient prinderea pentru a-l chema pe arbitru să vadă imaginile. Când Federația l-a desemnat pe Gil Manzano ca arbitru pentru 'El Clasico', am spus că Barcelona a avut mari temeri.”, relatează Sport.es.

Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, cu 28 de puncte acumulate, la egalitate cu formația Girona. Barcelona completează podiumul, la 4 puncte distanță.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel