Barcelona îl vrea pe Lewandowski. Cât e dispusă să plătească

Facebook Robert Lewandowski
Facebook Robert Lewandowski

Clubul FC Barcelona şi-a setat limita de bani pe care ar vrea să o plătească pentru atacantul polonez Robert Lewandowski. 

Clubul FC Barcelona nu este dispus să plătească mai mult de 35 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, scrie marţi El Mundo Deportivo.

Barcelona, care trece printr-o perioadă delicată şi nu-şi poate permite cheltuieli mari, speră să obţină pentru circa 30 de milioane de euro semnătura lui Lewandowski, care a anunţat că vrea să plece de la Bayern. Polonezul, care în august va împlini 34 de ani, mai are un an de contract cu campioana Germaniei.

Barca aşteaptă ca Bayern să înceapă zilele următoare negocierile pentru transferul lui Lewandowski, deşi atât preşedintele, cât şi directorul executiv al bavarezilor, Oliver Kahn, s-au arătat în public inflexibili.

Dacă Bayern va refuza să-i dea drumul atacantului sau va cere mai mulţi bani, gruparea catalană ar oferi cel mult 35 de milioane de euro. Aceasta este limita pe care Barca nu intenţionează s-o depăşească, nu doar fiindcă nu ar avea la dispoziţie mulţi ani pentru a amortiza operaţiunea, dar şi din cauza situaţiei sale economice.

Ca semn al dorinţei sale de a îmbrăca tricoul Barcei, Lewandowski este gata să accepte o reducere considerabilă a salariului său, de la 22 de milioane de euro brut la 16 milioane de euro brut, scrie ziarul citat.

Lewandowski a sosit la Bayern în 2014, de la rivala Borussia Dortmund, iar de atunci a câştigat campionatul Germaniei în fiecare an, precum şi Liga Campionilor, în 2020, între alte trofee.

Idol al fanilor lui Bayern, atacantul a marcat de 35 de ori în ultima ediţie a campionatului şi a devenit golgheterul Bundesligii pentru al patrulea an consecutiv şi a şasea oară în total. El este pe locul doi în clasamentul all-time al golgheterilor competiţiei, scrie Agerpres. 

Robert Lewandowski, aproape la Barcelona. Acord verbal între agentul său şi clubul catalan

Agentul polonezului Robert Lewandowski, atacantul echipei de fotbal Bayern Munchen, a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă mass-media germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Golgheterul polonez, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern Munchen, după ce a evoluat anterior la o altă grupare din Bundesliga, Borussia Dortmund. Contractul său cu campioana en titre a Germaniei expiră în iunie 2023.

Ziarul german Bild a anunţat vineri că oficialii lui Bayern ar fi de acord să se despartă de Lewandowski pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Preşedintele clubului bavarez, Herbert Heiner, a declarat, însă, în cursul acestei săptămâni, că Robert Lewandowski are un contract valabil încă un an şi trebuie să-l respecte, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel