Barcelona, decizie în cazul lui Valverde, pe care fanii îl vor plecat

Reultatele obținute de FC Barcelona în acest an competițional, dar mai ales eliminarea dramatică din UEFA Champions League și pierderea finalei Cupei Spaniei au făcut ca Ernesto Valverde să nu fie sigur de postul său în sezonul viitor.

Suporterii catalani au fost primii care au cerut înlocuirea antrenorului, însă surse din cadrul clubului FC Barcelona au declarat pentru agenţia EFE că nu s-a luat nicio decizie în privinţa viitorului lui Ernesto Valverde pe banca tehnică a catalanilor şi că în niciun caz nu va exista un anunţ de manieră iminentă.

În ultimele ore au apărut speculaţii despre iminenta demitere a lui Valverde, dar o sursă oficială a campioanei Spaniei insistă că deciziile privind planificarea următorului sezon necesită timp şi totul va fi supus deciziei Comitetului director. Viitorul lui Ernesto Valverde este incert după ce Barca a fost eliminată din Liga Campionilor, pentru al doilea an consecutiv în care a avut un avantaj clar după meciul de acasă, şi după eşecul cu Valencia din finala Cupei Regelui.

Valverde a preluat echipa catalană în mai 2017, când l-a înlocuit pe Luis Enrique Martinez. În timpul mandatului lui Valverde, Barca a cucerit două titluri şi Cupa Regelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel