Bărbatul care ar fi instigat o româncă să-și batcojorească bebelușul, mărturii în fața instanței din Elveția

Mărturia bărbatului acuzat că ar fi instigat o româncă să-și batcojorească bebelușul / Imagine de Ajale de la Pixabay
Mărturia bărbatului acuzat că ar fi instigat o româncă să-și batcojorească bebelușul / Imagine de Ajale de la Pixabay

Dylan, în vârstă de 27 de ani, este acuzat că ar fi instigat de 25 de ori o tânără mamă româncă să comită abuzuri sexuale asupra bebelușului ei.

Ajuns astăzi în fața judecătorilor din Nyon, Elveția, acuzatul spune că nu contestă acuzațiile, doar că nu își amintește.

„Cred că am vrut să uit și să pun toate acestea la baza memoriei mele. În 2018, am vrut conversații normale între adulții consimțitori. Am fost despărțit de partenera mea (n.r. - mama fiului lor de doi ani și jumătate) dintr-o dată. A fost frustrare. A trebuit să-mi curăț capul”, se apără Dylan în instanță.

Acuzatul a uitat, de asemenea, că a ținut pe computer acasă (imagini și videoclipuri) pe care anchetatorii le-au găsit în timpul perchezițiilor lor. „Le-am păstrat ca trofee la început”, spune el.

„Privind în urmă, este oribil”

Când judecătorul îl întreabă dacă este pedofil, acesta neagă: „Nu am nicio atracție pentru asta. Căutam dominația asupra persoanei, limitelor sale. Privind în urmă, este oribil. Acest micuț va crește fără mama lui. L-am distrus! Va trebui să se reconstruiască. I-am furat inocența. Am și eu un băiețel. Mi-e rușine. Sunt supărat pe mine. Nu am nicio scuză valabilă. Nu voi putea niciodată să mă iert pentru ceea ce am făcut!”.

„De ce să nu fim mulțumiți de practicile sadomasochiste între adulți și să dorim absolut implicarea unei mame și a copilului ei în defectele sale?”, întreabă un judecător, potrivit stiridiaspora.ro.

Acuzatul răspunde că „nu știe”: „Pentru mine a fost cel mai ușor... Este oribil. E oribil! Oribil! A durat mult să recunoasc că am avut o problemă, dar vreau să fac lucrurile bine. Mai întâi am crezut că sunt o victimă, am refuzat să mă confrunt cu greșelile mele. În închisoare am devenit conștient. Ceva s-a schimbat, într-adevăr”.

În ceea ce privește viitorul său, el spune că este gata să accepte medicamente „pentru a evita excesul de libido”, scrie lematin.ch.

Sursă: stiridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel