Bărbat împușcat mortal în București. MARTOR, afirmații GRAVE. Imagine ȘOCANTĂ

Dezvăluiri șocante au fost făcute în această seară de căre un martor la evenimentul petrecut în această dimineață într-un bloc din Capitală în care un tânăr a fost împușcat mortal. 

Un vecin de-al bărbatului împușcat în această dimineață într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei a fost martor al evenimentului și a povestit în direct la România TV cum a văzut tot ceea ce s-a întâmplat. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis un dosar în care se efectuează urmărirea penală în legătură cu împrejurările în care a survenit decesul.  

”Alexandru, vecinul nostru, nu era cazat în hotel. Aici sunt apartamente, noi suntem proprietari de apartamente. El stătea în apartamentul surorii lui care este plecată în Franța. Era un vecin calm. A avut ceva probleme sentimentale și era într-un tratament anti-depresiv. Pe la ora două noaptea a ieșit în holul blocului, a avut o mică discuție cu portarul, dar fără să-l agreseze, așa cum se spune că l-a agresat pe portar. A fost chemată poliția. Au mai fost scandaluri în blocuri, dar nu s-a întâmplat să se împuște cineva.

Au venit 13 echipaje

Au venit 13 echipaje de poliție. S-a umplut curtea de mașini de poliție. Da? Deci nu este așa cum se spune că a venit un singur puștan. Da, a fost un puștan care l-a alergat pe hol și a încercat să-l mobilizeze. Alexandru avea în mână o foarfecă, iar în cealaltă un telefon și ochelarii de soare. Am fost martor și am văzut toate acestea. Ei vor să aplaneze și să spună că au fost înjunghiați, nu, unul dintre polițiști a căzut ca tolomacul și s-a lovit la genunchi. Au zis că l-a lovit Alexandru. A urcat pe scări, a fugit și între etajele 12 și 13, o primă pată de sânge este de la împușcătura în picior, iar apoi când el a continuat să urce a fost împușcat în abdomen și în torace. Șase gloanțe ne-au trezit în miezul nopții. 

Vecinii forțați să intre în case

Au ieșit toți vecinii pe scara blocului, dar fiind atâta poliție ni s-a spus intrați în case, intrați în case. Eram pe hol, vă dați seama că are o rezonanță împușcătura aia. În holul blocului era un dezastru, atât de mulți oameni erau. La șase dimineața, l-au coborât, au venit cei de la SMURD și l-au luat, dar el nu mai era în viață. El a ajuns decedat la spital. Uitați-vă la cât sânge era pe scară... el pur și simplu s-a golit de sânge. 

Au dat cu spray paralizant în tot blocul 

Polițiștii au dat cu spray paralizant în tot blocul. A trebuit să scoatem un lift din funcțiune că nu putea fi folosit. 

Amenințați cu ”dosarul penal” 

La finalul cercetărilor, astăzi după-amiază, în momentul în care au terminat, după ce au luat toate imaginile de pe camerele blocului, inclusiv de la unul dintre vecini, au spus celor de la recepție să nu dea nimeni poze și relații la presă că sigur ne vor face un dosar penal sau ne vor încadra undeva. 

O eventuală mușamalizare? Ce au discutat paramedicii la fața locului 

Unul dintre paramedicii aflați la fața locului i-a spus celui care l-a împușcat la un moment dat: lasă mă că îl scoatem pe prostie. Scoatem cazul pe prostie, ceva de genul ăsta. Părea ceva ireal ce s-a întâmplat”, a declarat un vecin martor la România TV

Imagini șocante 

România TV a prezentat de asemenea în exclusivitate imagini din blocul în care au avut loc împușcăturile. 

VEZI ȘI: Bărbat împuşcat de poliţişti în Sectorul 1. S-a deschis dosar penal

VEZI ȘI: Cine este bărbatul împușcat MORTAL de polițiști în București. DERAPAJ la poarta Guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel