Cine este bărbatul împușcat MORTAL de polițiști în București. DERAPAJ la poarta Guvernului

Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a vorbit despre incidentul violent petrecut în București, în urma căruia un om a murit după ce a fost împușcat de polițiști. Cine este bărbatul.

Directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, comisar-șef de poliție Bogdan Berechet, spune că bărbatul s-a comportat violent și că a rănit 2 polițiști, după ce aceștia au intervenit la fața locului - în urma unui apel efectuat la 112.

Ce spune Bogdan Berechet despre incident

"În această dimineață, în jurul orei 4, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat un bărbat sumar îmbrăcat că amenință pe holuri, având asupra sa mai mute obiecte ascuțite. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care după câteva minute l-au depistat. Din primele rezultate, la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și i-a lovit pe polițiști, ulterior fugind. A fost localizat la un etaj superior, unde a încercat din nou să lovească și a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc de avertisment, iar ulterior asupra celui în cauză cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim-ajutor, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior a fost înregistrat decesul, iar cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală ude se va efectua necropsia. Doi dintre polițiștii care au intervenit la eveniment au primit îngrijiri medicale, având leziuni la nivelul mâinii, respectiv al piciorului. Pentru clarificarea tuturor aspectelor, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București", a declarat Bogdan Berechet, citeată stirileprotv.ro.

Cine este bărbatul care a murit după ce a fost împușcat de polițiști

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul decedat în această dimineaţă, în urma unui incident violent într-un bloc din sectorul 1 al Capitalei este acelaşi care, în ianuarie 2016, a intrat cu maşina în gardul Guvernului.

Bărbatul fusese obligat de instanţă să urmeze tratament medical de specialitate.

La acel moment, el a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România, fiindu-i deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel