Bărbat găsit mort în maşină, în parcarea unui magazin din Bragadiru

Foto: DSU Facebook
Foto: DSU Facebook

Descoperire şocantă în parcarea unui magazin de bricolaj din Bragadiru. 

Oamenii de acolo au dat alarma după ce au constatat că într-un autoturism din parcarea magazinului de bricolaj se află un bărbat care, de zeci de minute, nu dă niciun semn de viaţă, relatează România TV. Aceştia au sunat la 112. La faţa locului au sosit atât medici de la ambulanţă cât şi poliţişti. Aceştia au fost nevoiţi să spargă un geam al autoturismului pentru a putea deschide uşa şi a scoate bărbatul de acolo. Din păcate, acesta a fost găsit decedat şi la faţa locului au fost solicitaţi şi criminaliştii care au început cercetările. 

Este posibil ca bărbatul să fi murit din cauze naturale, însă numai necropsia va spune ce s-a întâmplat.  

Un motociclist a murit într-un accident produs pe DN1, în Sibiu

Un accident în care au fost implicate o mașină și o motocicletă a avut loc luni dimineața pe DN1, în județul Sibiu. Motociclistul, un bărbat de 47 de ani, a murit în urma impactului.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 1, la ieșire din Cristian spre Sibiu. În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă, care se deplasau spre Sibiu.

În urma impactului, motociclistul, un sibian în vârstă de 47 de ani, a murit. Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Cristian. Polițistii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul în zonă este îngreunat.

Cluj: Un bărbat de 75 de ani a fost accidentat mortal de un tren

Un bărbat de 75 de ani a murit după ce a fost lovit, luni, de un tren, în localitatea clujeană Apahida.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi în jurul orei 15,20 cu privire la faptul că, pe calea ferată din Apahida, o persoană ar fi fost accidentată de un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, ce suferise leziuni incompatibile cu viaţa. Trupul neînsufleţit al bărbatului urmează a fi transportat în vederea efectuării necropsiei", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Conform sursei citate, cercetările continuă în cauză, fiind desfăşurate activităţi specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel