Bărbat din Vaslui, dispărut după ce a plecat din spital. Poliția, apel la populație

Bărbat din Vaslui, dispărut după ce a plecat din spital / Foto: Pixabay
Bărbat din Vaslui, dispărut după ce a plecat din spital / Foto: Pixabay

Un bărbat din Vaslui a dispărut după ce a plecat din spital.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Ivăneşti, este căutat de mai multe forţe de ordine după ce familia sa a anunţat dispariţia la Poliţie şi a lansat un apel în mediul online. Potrivit rudelor, bărbatul fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pe data de 1 iunie, în jurul orei 5:00, şi a plecat din unitatea medicală la ora 8:00, iar de atunci nu se mai ştie nimic de el.

"În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut această persoană sau au informaţii despre ea, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112.", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În activităţile de căutare sunt implicaţi poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. 

Bătrân de 87 de ani, găsit lângă o mlaștină la trei zile de la dispariție

Un bărbat de 87 de ani, din Slatina, a fost salvat de pompierii militari, acum două zile,  după ce a fost găsit într-o mlaştină de la marginea oraşului. Bătrânul a dispărut de acasă marţi, 1 iunie, dar familia a anunţat poliţia abia miercuri seară. Forțele de ordine s-au mobilizat și au pornit în căutarea bărbatului. Bătrânul a fost găsit la aproximativ 18 ore din momentul în care fiul acestuia i-a anunţat dispariţia, scrie realitateadeolt.net. Se pare că acesta căzuse într-o râpă și nu a mai putut ieși singur de acolo. A zăcut trei zile în așteptarea ajutoarelor. Din fericire, a fost găsit în viață. Imaginile video cu operațiunea de salvare le poți vedea AICI.

„Bărbatul a fost găsit în zona de periferie a municipiului Slatina, căzut într-o râpă, cu vegetație înaltă și apă, fiind extras și preluat de paramedicii SMURD și echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

VEZI ȘI: Adevărul dureros din spatele dispariției celor doi copii de 3 și 6 ani din Caraș-Severin. Au fugit de acasă pentru că erau bătuți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel