Adevărul dureros din spatele dispariției celor doi copii de 3 și 6 ani din Caraș-Severin. Au fugit de acasă pentru că erau bătuți

Adevărul dureros din spatele dispariției celor doi copii din Caraș-Severin / Foto: Pixabay
Adevărul dureros din spatele dispariției celor doi copii din Caraș-Severin / Foto: Pixabay

Detalii cutremurătoare în cazul celor doi copii din Caraș-Severin care au dispărut de acasă, iar ulterior au fost găsiți, la 18 ore de la dispariție.

Cei doi copii din Caraș-Severin, care în cursul serii trecute au plecat de acasă și nu s-au mai întors, au fost găsiți, la 18 ore de la dispariție. O veste bună ar zice unii, dar detaliile din spatele acestei povești sunt dureroase. Se pare că micuții cu vârste între 3 și 6 ani ar fi plecat de la domiciliu, din satul Globu Rău, comuna Mehadia, nu ca să se joace sau să se plimbe și s-ar fi pierdut. Copii ar fi fugit de acasă, transmite PRO TV. Sătui de bătăile pe care le primeau de la părinți, au ieșit pe poartă și au plecat. 

Aproape 20 de ore au umblat, prin frig şi noapte, într-o zonă sălbatică din Caraş-Severin. Un elicopter de la Inspectoratul de Aviaţie, şi peste 250 de oameni au încercat să îi găsească într-o operaţiune dramatică de salvare. Au fost implicați în căutări și doi câini specializați în căutare de persoane de la Inspectoratul Județean de Poliție, dar căutările nu avut succes.

Fără mâncare, fără apă, cei mici au străbătut 8 kilometri pe un drum greu accesibil şi este o minune că nu au intrat în hipotermie. Cum s-a ajuns la așa ceva? Se pare că autoritățile ar fi știut despre cazul lor și mizeria în care trăiesc, dar nu au intervenit. Abia acum, după tot acest chin, copii sunt în grija celor de protecţia copiilor. O anchetă socială stabilise mai de mult să fie internaţi într-un centru de plasament.

În Caraş-Severin, azi-noapte au fost 5 grade Celsius iar ei au fost singuri într-o zonă sălbatică, pe unde mişună animale periculoase. Noroc că un șofer a dat peste ei la marginea drumului naţional 6 - la opt kilometri de locuinţa părinţilor. Dispariţia celor doi fraţi fusese anunţată de părinţi la 112, în noaptea de miercuri spre joi, puţin după miezul nopţii. Cei doi plecaseră deja de 4 ori de acasă, de lângă bunica lor. Asistentul social nu a intervenit atunci când trebuia, iar acum va fi cercetat. Părinţii copiilor au fost au fost audiaţi de poliţie toată ziua. Primarul din Mehadia nu a putut să explice de ce nu s-a intervenit până acum dacă exista o anchetă socială care propunea ducerea celor mici într-un centru de plasament.

VEZI ȘI: Cei doi copii dispăruți în Caraș-Severin au fost găsiți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel