Bărbat căzut în râpă, salvat de câinele său. Întâmplare incredibilă la Petroşani

Bogdan Bolojan / 03 oct 2016 / 18:59 Salveaza PDF Comentarii

Un bărbat din Petroşani a căzut într-o râpă şi a rămas inconştient, însă câinele său a stat alături de el până ce prin zonă au trecut două femei. Ele au fost alertate de lătratul insistent al câinelui. 

Bărbatul de 62 de ani a fost dat dispărut cu trei zile în urmă. El plecase într-o pădure din zona Brădet la cules de măceş. La un moment dat însă, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut într-o râpă, acolo unde a zăcut inconştient, potrivit cronicavj.ro

Câinele Husky a stat însă în tot acest timp alături de stăpân, iar asta i-a salvat viaţa bărbatului.Prin zonă au trecut două femei, care însă nu l-au văzut pe bătrân. Ele au fost însă alertate de lătratul câinelui. Bărbatul a supravieţuit deşi a supravieţuit 3 zile şi două nopţi la temperaturi care se apropiau de valori negative.

''Noi l-am căutat în zona Brãdet, de lângă Petrosani, încă de joi. Plecase după măcese  şi nu mai revenise. Şi noi şi jandarmii am periat muntele şi ne-au anunţat două femei că l-au văzut în râpă. Am mers în acel loc si l-am găsit jos, căzut. Bărbatul a supravietuit fără apă, mâncare si la temperaturi scăzute", a declarat Dumitru Bârlida, şeful echipei Salvamont din Parâng, citat de aceeaşi publicaţie. Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27