Urmărește emisiunea live


Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni. Șoferul, beat, a fugit

Trecere pietoni
Trecere pietoni

Un bărbat a fost accidentat pe o trecere de pietoni de către o șoferiță băută la volan. Aceasta a părăsit locul accidentului. 

O femeie de 46 ani din Tecuci, aflată la volan sub influenţa alcoolului, a accidentat un bărbat băut pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei, se arată într-o informare transmisă, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în localitate, soldat cu rănirea unui pieton.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că, în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal, un bărbat, de 47 ani, din Tecuci, a fost lovit de un autoturism, şoferul acestuia părăsind locul accidentului.

Conducătorul auto a fost indentificat la scurt timp

Victima a fost testată alcoolscopic, constatându-se că se afla sub influenţa alcoolului, şi a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

După câteva ore de la producerea accidentului, poliţiştii au identificat conducătorul auto care a părăsit locul faptei, în persoana unei femei, de 46 ani, tot din Tecuci, aceasta prezentând la testarea alcoolscopică valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferiţa este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel