Banciu, după atacul la adresa sa: Câte zile o să am la B1 TV, vă țin minte

Rodica Mitu / 26 Martie 2019 / 09:32 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

Fostul premier Adrian Năstase a relansat un atac dur la adresa lui Radu Banciu, în contextul unor declarații ale acestuia. Luni seară, la B1 TV, replica prezentatorului TV nu a întârziat să apară.

„Din banii noștri trăiți și acum, domnule Năstase. (...) Niciodată nu ați spus da sau nu. La dumneavoastră totul a fost: păi să vedem în partid, păi să ne socotim. Niciodată nu ați tranșat nimic. (...) Dormiți liniștit în fiecare seară sau vă treziți liniștit în fiecare dimineață? Păi rău faceți. Numai într-o țară ca asta ați fi putut trăi așa. (...) Nu ați avut curaj", a spus Radu Banciu, luni seară, la B1 TV, în cadrul emisiunii sale „Lumea lui Banciu”.

„Nu mie trebuie să-mi dați replica pe blogul personal”, a adăugat acesta. „Eu, câte zile o să am la postul acesta, se pare că mai am, o să vă țin minte. Eu sunt un cetățean care și-a plătit impozitele în țara aceasta, care e la zi cu toate, respectă națiunea română, încearcă să o apare la televizor, să-i propună câte ceva. Cu mine nu terminați niciodată. Eu nu sunt ranchiuros, eu sunt corect. Vă țin minte, așa cum îl țin mine și pe Ceaușescu. (...) Nu sunt nici cu capul, așa cum spuneți dumneavoastră. Sunt exact cum trebuie", a spus Radu Banciu.

 

 

VEZI ȘI: Adrian Năstase - Radu Banciu, război total: Am tăcut, însă...

 

 


Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81