Bălgrădean, ex-dinamovistul pe care Becali îl vrea în locul lui Andrei Vlad

Gigi Becali a anunțat după semi-eșecul cu Dinamo de pe Arena Națională că are urgent nevoie de un portar în locul lui Andrei Vlad. Varianta de ultimă oră pentru FCSB ar fi Cristi Bălgrădean.

Azi e ultima zi în care Becali mai poate face transferuri, iar FCSB ar avea pe listă un nume surpriză trecut pentru a-l înlocui pe tânărul Vlad. Este vorba despre ex-dinamovistul Cristi Bălgrădean, care în prezent se află la Chiajna, club la care este în conflict cu șefii clubului. Jucătorul este exclus din lot și ar fi discutat rezilierea contractului, notează Gazeta Sporturilor.

Contactat de către jurnaliștii de la GSP, Becali nu a dezvăluit prea multe, ci a fost scurt și la obiect, iar Bălgrădean nu a oferit declarații.

„Da, da, astăzi iau portar! Iau portar! Da, îl iau pe Bălgrădean! La revedere!", a declarat Becali.

Bălgrădean mai poate semna cu FCSB până la miezul nopții, când se închide perioada de transferuri. În vârstă de 29 de ani, Bălgrădean este cotat la 700 de mii de euro, conform Transfermarkt și a mai jucat la: Minerul Lupeni, Atletico Arad, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni și U Craiova.

Becali îl regretă pe Niță

Becali l-a criticat dur pe Vlad și regretă plecarea lui Niță.

„Am greşit că l-am dat pe Niţă. Toată vina e numai a mea, i-am spus lui Dică. El și MM mi-au spus că dacă îl dau pe Niţă e posibil să pierdem campionatul. Am pierdut deja patru puncte pe mâna lui Vlad. Al doilea gol cu Dinamo nu ai voie să-l iei. Eu dacă eram în poartă apăram mingea aia! Apăra oricine. Luni e ultima zi de mercato, să vedem dacă putem face de urgenţă un transfer de portar", a declarat Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel