Bâlgrădean, criticat de colegii de la FCSB după ce a semnat cu CFR Cluj

Cristian Bălgrădean este criticat şi de colegii de la FCSB, după ce a decis să semneze pe ascuns cu rivala la titlu, CFR Cluj. Florin Tănase spune că a rămas surprins de ceea ce a auzit şi nici măcar nu i-a urat succes portarului.

„Am rămas surprinşi. Trebuia să anunţe. Fiecare îşi alege drumul în viaţă, dar trebuia să fim şi noi anunţaţi, cei care ne-am schimbat cu el în vestiar. Eu am aflat când avea geanta pe umăr, când a plecat de la bază. Înainte să plecăm la Sibiu am aflat, miercuri. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus în vestiar cu ce echipă a semnat, după am aflat. Bălgrădean a spus că a semnat cu altă echipă, atât", a declarat Florin Tănase într-o conferință de presă, conform Mediafax. 

Bălgrădean, exclus de la FCSB 

În această săptămână, Gigi Becali a anunţat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj în urmă cu 10 zile şi a evitat să transmită clubului că va juca la rivală din vară. Becali l-a acuzat pe portar de viciere de rezultat în meciul cu FC Botoşani, în care a fost titular, şi i-a transmis acestuia că nu va mai apăra niciodată la echipa sa.

Cristian Bălgrădean este legitimat la FCSB din februarie 2018, iar ultima sa apariţie a avut loc sâmbătă, în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2. Contractul său cu vicecampioana expiră la finalul sezonului.

În cariera sa, portarul de 31 de ani a mai jucat la echipe precum FC Braşov, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel