Bâlea Lac. Aglomerație la hotelul de gheaţă. Cât costă o cameră

Peste 2.000 de turişti au urcat la singurul hotel de gheaţă din România, cel de la Bâlea Lac, a declarat, Lidia Bădilă, purtător de cuvânt al Ice Hotel. Stratul de zăpadă măsoară la Bâlea Lac 67 de centimetri.

Turiştii au fost nevoiţi să aştepte chiar şi patru ore pentru a urca cu telecabina de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac. Pentru a vedea hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac turiştii au un singur mijloc de transport pe cablu, telecabina, traficul rutier pe Transfăgărăşan fiind închis. O urcare şi o coborâre cu telecabina costă 60 de lei de persoană, precizează antenasatelor.ro.

Cei mai mulţi turişti au urcat la Bâlea Lac pentru a face fotografii în interiorul hotelului. Pentru a intra în hotel, un turist trebuie să achite o taxă de 15 lei.

De Crăciun, toate cele 14 camere au fost ocupate în totalitate de turişti români, englezi şi germani, potrivit Lidiei Bădilă. O noapte de cazare la Ice Hotel costă 440 de lei - camera dublă.
Proprietarii Ice Hotel Bâlea Lac se pregătesc să construiască, ca şi în anii trecuţi, şi igluuri de gheaţă, în care vor fi cazaţi turiştii care doresc mai multă intimitate. Cazarea într-un iglu va costa 660 de lei pe noapte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel