Badea, VOT pentru Nicușor Dan: ”Ăștia de la DCNews sunt Dumnezeu!”

Mircea Badea a votat în cadrul sondajului lansat de DCNews cu privire la primarul Nicușor Dan. 

DCNews a lansat un sondaj cu următoarea întrebare: Să tundă Nicușor Dan iarba din parcurile Capitalei?

Mircea Badea a făcut referire la sondaj în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, dezvăluind totodată și cum a votat. 

„Întrebarea zilei de pe dcnews.ro: Să tundă Nicușor Dan iarba din parcurile Capitalei? (n.r. moment în care începe să râdă). Deci, ăștia de la DCNews sunt Dumnezeu! Hai să răspundem. Să nu tundă. Susțin! Dă-o naiba de iarbă, să fie mai pe natural, ce atâta intervenție la natură, să lăsăm natura să se desfășoare. Am votat să nu tundă!”, a zis Mircea Badea.

De precizat că se poate vota în continuare în cadrul sondajului.

Sondajul AICI 

Amalia Năstase, reproșuri pentru Armand. I-a dat tag și lui Nicușor Dan. ”O RUȘINE!”

Amalia Năstase a lansat un apel la adresa primarului Capitalei, Nicușor Dan, dar și la adresa primarului USR-PLUS al Sectorului 1, Clotilde Armand. 

Amalia Năstase i-a reproșat primarului Sectorului 1 că e mizerie în parcuri, sunt căpușe peste tot, nu se poate merge de țânțari în parc, bălăriile sunt de un metru, iar șobolanii colcăie prin Herăstrău.

„Mi-a răspuns doamna primar că nu este Parcul Herăstrău sub jurisdicția Primăriei Sectorului 1. L-am tag-uit și pe primarul general. Eu nu fac politică, mie nu-mi place. Asta vreau să înțeleagă lumea. Dacă reclam ceva, nu înseamnă că îl susțin pe cel dinainte sau pe altul, etc. Toți să fim liberi, să spunem ceea ce ne deranjează. Acum, dacă spui ceea ce te deranjează și vin 100 de oameni care te ceartă că ești susținătorul politic al altei formațiuni, asta este o imbecilitate pe care nu ai cum să o aștepți de la oameni cu o anumită educație.

Mi-au comentat mie... O grămadă de atacuri la persoană. Pentru ce?! Pentru că am spus o realitate. Este o realitate asta! Pe mine nu mă interesează cine conduce Sectorul 1, dacă este curat, dacă spitalele sunt bine îngrijite”, a spus Amalia Năstase, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii Cătălinei Porumbel. 

„Este o realitate pe care nu o putem ignora! Nu ai cum să nu ai grijă de populație, mai ales că este pandemie!”, a continuat Amalia Năstase.

„Trebuie curățate toate parcurile. Nu ai cum să lași Bucureștiul așa, nu e război!”, a mai zis Amalia Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel