BACALAUREAT 2018. Competenţe digitale 2018, subiecte, rezolvări

bacalaureat 2019
bacalaureat 2019

Elevii claselor a XII-a intră de luni în febra Bacalaureatului., fiind vorba de proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). În martie urmează simularea examenului de Bacalaureat, iar pe 25 iunie vor începe probleme scrise.

BAC 2018, Competenţe digitale. Luni, 18 februarie începe prima sesiune a Bacalaureatului , cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Proba va continua în data de 13 februarie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 - 15 februarie). În zilele de 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 21-22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).

Modelele de subiecte pentru probele orale AICI

Calendarul examenului de Bacalaueat 2018

- Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 25 iunie.

- Proba la Limba si literatura maternă - Eb) este programată marți, 26 iunie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie.

- Ultima probă scrisă - la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - se va desfășura joi, 28 iunie.

Afișarea primelor rezultate are ca termen data de 4 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 5 și 8 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

[citeste si]

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy