BACALAUREAT 2017. Evaluare competențe limba străină

Diana Popescu / 14 iun 2017 / 08:40 Salveaza PDF Comentarii

Elevii de clasa a XII-a susţin, miercuri, evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

BACALAUREAT 2017 COMPETENȚE LIMBA STRĂINĂ. Până acum desfăşurându-se proba privind competenţele digitale şi cea la limba română. Probele scrise vor începe pe 26 iunie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iulie.

BACALAUREAT 2017 COMPETENȚE LIMBA STRĂINĂ. În perioada 14-16 iunie, evaluarea competenţelor orale într-o limbă de circulaţie internaţională, aceasta fiind ultima probă a competenţelor care preced examenele scrise. Absolvenţii de liceu au susţinut deja proba la competenţele digitale şi cea la competenţele lingvistice la limba română. 

BACALAUREAT 2017 COMPETENȚE LIMBA STRĂINĂ. La aceste probe, candidaţii nu primesc note, ci calificative. Cel mai slab calificativ este cel de "utilizator începător", urmat de "utilizator mediu", "utilizator avansat" şi "utilizator experimentat". Elevii care nu se prezintă la aceste competenţe, nu vor putea susţine probele scrise ale examenului de bacalaureat.

BACALAUREAT 2017 COMPETENȚE LIMBA STRĂINĂ. Cele mai importante probe ale examenului de bacalaureat sunt însă cele scrise. Pe 26 iunie, absolvenţii de liceu dau examenul scris la română, urmat, pe 28 iunie, de proba obligatorie de profil, adică, matematică sau istorie şi ultima probă este cea la alegere, în funcţie de specializare şi este susţinută pe 30 iunie.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27