BAC FILOSOFIE 2017. SUBIECTE, BAREM la FILOSOFIE BACALAUREAT 2017

Absolvenţii de liceu susţin pe 30 iunie proba scrisă la filosofie, din cadrul examenului de Bacalaureat 2017. 

BAC FILOSOFIE 2017. Elevii au avut de facut un eseu despre fiinta cuvantatoare, despre filosofi si teoriile lor (Aristotel, Lucian Blaga etc).

SUBIECTE BAC FILOSOFIE 2017 - BAREM FILOSOFIE 2017 AICI


SUBIECTE BAC FILOSOFIE 2017. Proba scrisă are loc pe 30 iunie. Accesul candidaţilor în centrul de examen se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

BACALAUREAT FILOSOFIE 2017. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

SUBIECTE BAC FILOSOFIE 2017. Candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

BACALAUREAT FILOSOFIE 2017. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale.

SUBIECTE BAC FILOSOFIE 2017. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea;

- obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

BACALAUREAT FILOSOFIE 2017. Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

Ca şi la Evaluarea Naţională, lucrările vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

BAREM BAC FILOSOFIE 2017. Anul acesta, se modifică regulile pentru contestaţii la BACALAUREAT 2017. Se elimină regula diferenţei de 50 de sutimi, astfel că nota va fi modificată şi dacă între nota iniţială şi cea după contestaţie este o diferenţă mai mică de 50 de sutimi.

BACALAUREAT FILOSOFIE 2017. „Candidații la aceste examene, atunci când solicită reevaluarea lucrării, iau la cunoștință sub semnătură că nota poate fi modificată în plus sau în minus și cu 0,10 puncte, și cu 0,50. Urmare a reevaluării, nota finală este cea de la contestaţii”, a anunțat Ariana Bucur, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

MODELE DE SUBIECTE LA FILOSOFIE BAC 2017 ȘI BAREME FILOSOFIE BAC 2017 AICI.

Subiectele vor fi afișate AICI (în partea de jos, sesiunea iunie-iulie), după ora 15:00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel