Avocatul Ernest Moldoveanu, mort după 20 de ore de audieri

Avocatul Ernest Moldoveanu a murit într-un groaznic accident rutier după ce a ieșit de la o serie de audieri care au durat aproximativ 20 de ore, relatează Antena 3. 

Ernest Andrei Moldoveanu, fostul decan al Baroului Dâmbovița și-a pierdut viața într-un accident teribil după ce a ieșit de la audieri maraton care au avut loc la DIICOT. Acesta a stat aproximativ 20 de ore la audieri: a intrat la ora 10 dimineața și a plecat acasă a doua zi, la ora 6 dimineața.

În apropiere de casă a avut loc un accident groaznic.

Un coleg care a asistat la audieri alături de el a povestit cum s-a întâmplat totul. 

"Dumnezeu să-l odihnească. Sunt în drum spre înmormântare. Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate, am depus delegațiile și am așteptat să fim chemați la audieri. Audierea clientului a început în jur de 3, cred, al meu în jur de 4 dimineața, în condițiile în care au fost chemați 70-80 de martori. Eu am plecat la 5 fără 20 de minute, dânsul a plecat la 6 fără 20 de minute, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente si motivate s-a întâmplat acest nefericit accident. Se pare că a ațipit și a intrat într-un TIR. Este o mare pierdere pentru noi, a fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița, " a spus avocatul Nicolae Pană. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel