Avocata familiei Ghinescu: Îmi este frică de Cioacă

cioaca
cioaca

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, declară că se simte amenințată de punerea în libertatea a lui Cristian Cioacă, care a părăsit vineri arestul în urma decizie Curții de Apel Pitești.

Instanța piteșteană a revocat hotărârea de arestare a lui Cristian Cioacă, urmând ca polițistul să se afle sub control judiciar. Cioacă va fi cercetat în libertate după ce în urmă cu un an a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Emilia Ghinescu.

Avocata familiei Ghinescu spune că Cioacă este o persoană agresivă de la care se poate aștepta la orice.

"Da, da îmi este de teamă de Cristian Cioacă pentru că este o fire agresivă, este o fire violentă, a avut astfel de manifestări față de mine în loc public, față de alte persoane, a văzut că Parchetul de pe lângă Juecătoria Pitești nu a luat nicio măsură, vede că este pus în libertate deși a săvârșit o infracțiune de omor și, desigur, mă pot aștepta la orice din partea lui Cioacă", a declarat Crina Radu, duminică, la Antena 3.

"Nu mă așteptam la asemenea decizie întrucât nu a apărut niciun element nou care să justifice luarea față de inculpat a unei măsuri atât de blânde", a mai spus ea.

Acest dosar a trecut pe la nenumărate instanțe, Tribunalul București, Curtea de Apel București, ÎCCJ, i s-a menținut starea de arest a lui Cristian Cioacă la toate aceste instanțe, inclusiv de către Curtea de Apel Pitești și tribunalul Pitești. Dacă nu existau probe, până la acest moment Cristain Cioacă era pus în libertate. Ori această măsură, controlul judiciar, nu este pentru că nu ar fi probe în dosar o să vedem care este motivația, care este temeiul luării acestei măsuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel