Avocat Marian Vanghelie, detalii despre starea edilului aflat în arest preventiv

Unul dintre avocaţii lui Marian Vanghelie, Cezar Bivolaru, a oferit, vineri, după vizita pe care i-a făcut-o în arest primarului de la Sectorul 5, câteva detalii despre starea de spirit a clientului lui.

Cezar Bivolaru l-a vizitat, astăzi pe Marian Vanghelie, la arest pentru a discuta strategia de apărare. 

La ieșirea din sediul Arestului Poliției Capitalei, Cezar Bivolaru a declarat că Marian Vanghelie este „încrezător, ştiind că nimic din capetele de acuzare ale DNA nu sunt adevărate", explicând, de asemenea, și care este starea de spirit a clientului său: „Optimismul său, îl ştiţi mai bine decât mine, are optimism debordant".

Avocatul a adăugat că edilul nu ia în calcul arestarea, întrucât se consideră total nevinovat "față de cele reținute și văzute mai mult pe televizor, transmise de mas-media, decât știm noi de la DNA. Nu știm ce probe au procurorii DNA împotriva dânsului, decât ce am văzut la televizor", a mai spus Bivolaru, adăugând că nu se știe când va ajunge clientul său în fața magistraților, "probabil în după amiaza acestei zile".

Cu cine stă Vanghelie în celulă

Despre condiţiile de arest, Bivolaru a explicat și că Vanghelie stă în celulă cu „oameni buni" şi că primarul nu are nemulţumiri la acest moment.

Întrebat dacă Marian Vanghelie este un om bogat, Bivolaru a răspuns: „Este om bun și nu este un om sărac".

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a fost reţinut, noaptea trecută, într-un dosar în care anchetatorii îl acuză de luare de mită, iar suma despre care vorbesc este de 90 de milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel