Avion Tarom, aterizare de urgență. Președinte de CJ, dezvăluiri din avion

Un avion Tarom, în care se afla și preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a decolat de la Budapesta şi trebuia să ajungă la Bucureşti. Avionul a avut probleme, iar piloții au fost nevoiţi să readucă aeronava la sol la circa cinci minute după decolare. 

Borboly Csaba a declarat că la cinci minute de la decolare, avionul aflat deja deasupra norilor s-a umplut cu fum şi atunci a observat că una dintre elice s-a oprit. Însoţitoarele de bord le-au spus pasagerilor să nu intre în panică şi să stea cu capul aplecat şi la scurt timp după aceea piloţii au reuşit să readucă avionul pe aeroportul din Budapesta.

Borboly Csaba a spus că în momentul în care a văzut că s-a umplut avionul de fum i-a scris un sms soţiei sale, iar colegilor din Consiliul Judeţean le-a scris un email în care le-a spus: "Sper să putem ateriza. Haideţi, găsiţi repede un avion, ca să pot ajunge acasă", potrivit Agerpres.

Potrivit lui Borboly, toţi pasagerii au fost evacuaţi, iar la faţa locului se află echipaje de intervenţie. "Echipajul Tarom a fost profesionist, şi-a făcut treaba foarte bine. La faţa locului au venit forţele de intervenţie. Un domn de lângă mine tocmai a spus: 'am renăscut'. Am fost anunţaţi că vom reveni în ţară cu o altă cursă Tarom care va decola de la Budapesta la ora 19,55 şi va ajunge la Bucureşti la 22,30", a declarat Borboly Csaba. 

Notă: Fotografiile au fost făcute din avion de către Borboly Csaba și postate pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel