Accident Airbus A320. Copilotul a căutat pe Internet metode de sinucidere

Copilotul avionului Airbus A320, Andrea Lubitz, a căutat pe Internet informații despre metode de sinucidere și despre ușile blindate ale cabinelor de pilotaj. 

Sunt informațiile furnizate, joi, de parchetul german după investigarea datelor stocate în memoria unuia din calculatoarele găsite la domiciliul copilotului Andreas Lubitz. 

În intervalul 16-23 martie, Andreas Lubitz s-a documentat, pe Internet, cu privire la "metodele și manierele" de sinucidere și la sistemele de securitate ale ușilor cockpit-urilor, notează Agerpres. 

Singura ipoteză a prăbușirii avionului, luată în calcul de anchetatori, este că Andreas Lubitz a prăbușit intenționat avionul, profitând de un moment în care pilotul a ieșit din cockpit, căruia i-a blocat ușa. 

Andreas Lubitz nu a căutat doar informații despre sinucidere, ci și despre tratamente medicale. El urmase pentru o perioadă îndelungată tratamente pentru tulburări psihice. În 2009, și-a întrerupt cursurile de pilotaj în urma unui grav episod depresiv. Situația a fost adusă la cunoștința companiei Lufthansa, care deține Germanwings. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel