Autoturisme urmărite prin INTERPOL, descoperite în judeţul Mureş

Două autoturisme care erau date în urmărire prin S.I.N.S. şi INTERPOL au fost descoperite în posesia a două persoane din Târgu Mureş şi Corunca de către poliţiştii specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a anunţat miercuri Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

'Poliţiştii Compartimentului Furturi Auto, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, s-au sesizat cu privire la faptul că doi bărbaţi, unul din Târgu Mureş, iar altul din Corunca, deţin autoturisme în valoare de aproximativ 50.000 de euro, respectiv 17.000 de euro, cu numere de înmatriculare de Ungaria, despre care exista suspiciunea că ar avea înlocuite mai multe elemente şi piese purtătoare de serii de identificare.

Autoturismele în cauză au fost verificate în bazele de date, stabilindu-se faptul că ele figurează înmatriculate activ, sub aceleaşi serii de identificare, atât în Ungaria cât şi în Germania, respectiv Italia', precizează un comunicat de presă al IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, autoturismele au fost supuse unor verificări amănunţite atât la sediul R.A.R. Mureş, cât şi la reprezentanţa mărcii respective. În urma verificărilor s-a stabilit că maşinile au seria de identificare neconformă şi toate elementele purtătoare de serii de identificare aparţin unor modele asemănătoare de autoturisme şi care figurează ca bunuri urmărite în bazele de date S.I.N.S. şi INTERPOL, în urma semnalărilor introduse de autorităţile din Germania şi Italia.

'Cele două autoturisme au fost indisponibilizate pentru clarificarea situaţiei juridice, iar cercetările continuă faţă de cei doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire', se mai arată în comunicatul IPJ Mureş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel