AUSTRIA - ROMÂNIA. Mirel Rădoi anunță SCHIMBĂRI după 'nedreptatea' cu Irlanda de Nord

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că rezultatul meciului cu Irlanda de Nord, 1-1, a fost o nedreptate şi că anunță schimbări pentru a recupera punctele pierdute.

'Au simţit cu toţii că a fost o nedreptate cu Irlanda de Nord. Sper ca toţi să fi învăţat o lecţie după acel meci şi mâine seară să recuperăm punctele aici. Vreau să felicit Austria pentru intensitatea în care a putut să ţină în şah Norvegia 82 de minute. Din acest punct de vedere vom întâmpina dificultăţi mâine seară dacă nu vom şti la ce să ne aşteptăm. Vom avea câteva schimbări, pentru că Austria pe sfârşit de repriză marchează goluri, am fi în dificultate dacă nu aducem jucători cu prospeţime', a  spus Rădoi.

'Austria e cea mai bună echipă, sunt favoriţii grupei'

'Sunt jucători cu mult mai mare personalitate, din punctul ăsta de vedere trebuie să fim mult mai pregătiţi şi să avem o reacţie imediată după pierderea mingii, pentru că mi-e greu să cred că vom întâlni o echipă a Austriei care va refuza jocul. Nicidecum, ei sunt obişnuiţi să aibă reacţie după pierderea mingii, fac un contra-presing. Vor fi două echipe total diferite. Sper ca şi noi să răspundem la fel, să nu fim timoraţi. Am spus-o şi după tragerea la sorţi, Austria e cea mai bună echipă, sunt favoriţii grupei. Pe lângă asta, au un antrenor foarte experimentat, un antrenor cu personalitate', a declarat Mirel Rădoi.

'În momentul de faţă ne gândim să acumulăm cât mai multe puncte în această competiţie. Nu înseamnă că echipa de mâine seară va juca neapărat cu Islanda. Sunt foarte importante punctele în această competiţie, mai departe trebuie să avem şi noi o evaluare a jucătorilor în perspectiva barajului cu Islanda şi a celorlalte două meciuri din noiembrie, din Liga Naţiunilor. Deci, în momentul de faţă trebuie să fim total concentraţi pentru ceea ce înseamnă partida cu Austria pentru a analiza foarte corect faţă de jucători perioada următoare' a mai spus Rădoi.



Echipa naţională de fotbal a României va juca luni, de la ora 21:45, la Klagenfurt, cu selecţionata Austriei în cel de-al doilea meci din Liga B a Ligii Naţiunilor 2020. În prima partidă, România a terminat la egalitate cu Irlandei de Nord, 1-1 (1-0).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel