Au plecat la Constanța să cumpere mâncare și s-au întors cu droguri

Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES

Doi tulceni au plecat la Constanța, scriind pe declarație că merg să cumpere bunuri de bază, respectiv hrană, și s-au întors cu droguri.  

Două persoane din Tulcea au fost prinse de polițiști cu 54 de pliculețe cu substanțe cu efecte psihoactive și o țigară cu fragmente vegetale. Tinerii ar fi cumpărat drogurile din Constanța, unde au plecat să cumpere bunuri de bază.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului cu care inculpații se deplasau au fost descoperite și ridicate 54 de pliculețe ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive, o țigaretă confecționată artizanal cu fragmente vegetale și trei telefoane mobile", se arată într-un comunicat DIICOT.

Una dintre persoane avea asupra sa declarația pe propria răspundere necesară în perioada stării de urgență. La locul deplasării, acesta a trecut ruta Tulcea-Constanța, iar motivul bifat, potrivit Mediafax, a fost asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi, iar marți Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel