Ați văzut azi ceva mai drăguț? Prietenia dintre o fetiță și câinele ei te va face să zâmbești / video

Arhivă personală
Arhivă personală

Ați văzut astăzi ceva mai drăguț?

Imaginile de mai jos în care o fetiță stă „cot la cot” cu al său cățeluș au ajuns virale pe Tik Tok. Pur și simplu, vă înseninează ziua, oricât ați fi de supărați, doar privindu-i pe cei doi buni prieteni!

@bunquystoc #cunyeu #fyp #dog #cute #pet #xh #poodle #bunquystoc ♬ nhạc nền - Bun Quy’s Tộc

@bunquystoc Thương ems ☺️ #cunyeu #dog #fyp #cute #pet #xh #thucung #poodle #bunquystoc ♬ 4 Mùa Thương Em - Speed Up - Orinn Sped

@bunquystoc 4 mùa đều thương ems ???? #cute #fyp #dog #pet #cunyeu #poodle #xh #thucung #funny #bunquystoc ♬ 4 Mùa Thương Em - Speed Up - Orinn Sped

Există o serie de moduri prin care un câine te poate ajuta să nu ai depresie. Iată câteva dintre cele mai importante:

 

Oferă companie și afecțiune necondiționată. Câinii sunt animale sociale care au nevoie de atenția și afecțiunea stăpânului lor. Atunci când oferi unui câine companie și afecțiune, îi dai un sentiment de siguranță și apartenență, ceea ce poate ajuta la reducerea sentimentelor de singurătate, izolare și respingere, care sunt adesea asociate cu depresia.

Oferă o rutină și un scop. Câinii au nevoie de plimbare, de mâncare, de îngrijire și de alte activități de zi cu zi. Atunci când ai grijă de un câine, trebuie să te organizezi și să urmezi o rutină. Acest lucru poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea stării generale de bine.

Te motivează să fii mai activ. Câinii au nevoie de multă mișcare, ceea ce înseamnă că trebuie să ieși la plimbare sau la joacă cu ei de cel puțin două ori pe zi. Activitatea fizică este importantă pentru sănătatea fizică și mintală, iar mersul pe jos cu câinele este o modalitate excelentă de a te menține activ și sănătos.

Îți îmbunătățește starea de spirit. Câinii sunt animale pozitive și jucăușe, iar prezența lor poate avea un efect benefic asupra stării de spirit. Când ești cu câinele tău, este mai probabil să zâmbești, să râzi și să te simți fericit.

Durata medie de viață a unui câine este de 10-13 ani. Cu toate acestea, durata de viață a unui câine poate varia în funcție de rasă, dimensiune, stil de viață și factori de sănătate.

VEZI ȘI: Ce înseamnă când un câine se așează în locul tău când te ridici - https://www.dcnews.ro/ce-inseamna-cand-un-caine-se-aseaza-in-locul-tau-cand-te-ridici_938594.html

VEZI ȘI: Așa arată fericirea! Reacția adorabilă a unui cățel care își revede stăpâna după o săptămână - https://www.dcnews.ro/asa-arata-fericirea-reactia-adorabila-a-unui-catel-care-isi-revede-stapana-dupa-o-saptamana_938431.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel