Athletic Bilbao - Atletico Madrid, SCOR în campionatul Spaniei

Campionatul de fotbal al Spaniei a fost reluat. Iată scorul obținut de meciul disputat între Athletic Bilbao - Atletico Madrid.

Athletic Bilbao a remizat acasă cu Atletico Madrid, scor 1-1, duminică, în etapa a 28-a, prima după reluarea campionatului de fotbal al Spaniei, întrerupt trei luni din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres. 

Gazdele au condus graţie reuşitei lui Iker Muniain din minutul 37. Oaspeţii au egalat după numai două minute prin Diego Costa.

Atletico Madrid, cu 46 de puncte, este pe poziţia a 6-a a clasamentului. Echipa antrenată de Diego Simeone este la 4 puncte de Sevilla FC, ocupanta locului 4, ultimul care duce în Liga Campionilor. Athletic Bilbao, cu 38 de puncte, se află pe locul 10.

Meciurile au loc cu porţile închise



Meciurile au loc cu porţile închise, sub un protocol sanitar strict. Pe toate stadioanele Spaniei, în această etapă se ţine un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei.

La Liga este al doilea campionat din Big Five care se reia după vârful pandemiei, primul fiind Bundesliga. Vor urma Italia şi Anglia, în timp ce Franţa a decis să încheie sezonul anticipat.

Lider este FC Barcelona, cu 61 de puncte (28 de jocuri), urmată de Real Madrid, 56 p (27 j), Sevilla FC, 50 p (28 j), Real Sociedad, 46 p (27 j), Getafe, 46 p (28 j), Atletico Madrid, 46 p (28 j), Valencia, 43 p (28 j), Granada, 41 p (28 j) etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel