Atenție la dezvoltatorii imobiliari! Inspectorii ANPC, control la târgurile imobiliare

Alexandru Ichim / 07 oct 2019 / 16:12 Salveaza PDF Comentarii
Sorin Susanu / ANPC. FOTO: Facebook
Sorin Susanu / ANPC. FOTO: Facebook

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au verificat târgurile imobiliare. 

Șeful Corpului de control al ANPC, Sorin Susanu, a desfășurat astăzi o acțiune de control la un târg imobiliar desfășurat zilele acestea în Brașov. 

”Controlul a fost efectuat pentru a ne asigura că ceea ce prezintă dezvoltatorii spre vânzare către consumatori este în corelare cu realitatea și dorim să ne asigurăm că au forme legale pentru proiectele prezentate atât din punct de vedere al legalității construcției, cât și a utilităților, deoarece au fost numeroase cazuri în care clientii au fost păcăliți.

Dezvoltatorii, invitați să facă dovada proprietăților construite

 

Chiar dacă nu am fost tocmai clienții pe care îi așteptau dezvoltatorii toți au fost invitați la sediul instituției noastre cu documentele necesare pentru a ne face dovada că ceea ce prezintă spre vânzare este real. Recomandăm cu fermitate ca toți clienții noilor imobile să verifice cu exactitate actele înainte de a plăti orice fel de avans și totodată să aibă atenție la toate clauzele contractuale pe care le acceptă prin semnarea contractului cu dezvoltatorii”, a precizat Sorin Susanu. 

Conform sursei citate, este posibil să existe mai multe probleme, dar concluziile controlului vor fi făcute publice în perioada imediat următoare. De altfel, și alte târguri imobiliare vor fi luate în vizorul autorităților. 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24